Ce facem

Ce facem?

Servicii imobiliare

La Sinuhe Imob, facem ceea ce stim mai bine: intermediem vanzarea / inchirierea de apartamente, garsoniere si case in Brasov. Prin urmare, orice locuinta ai cauta, noi suntem echipa pe care te poti baza.

Fie ca esti in cautarea unui spatiu pentru firma, sau a unei locuinte pentru tine si familia ta, noi te ajutam sa-ti implinesti visul. Profita de experienta noastra pe piata imobiliara din Brasov ca sa economisesti timp si bani in gasirea spatiului potrivit.

Alaturi de tine la fiecare pas
Comision de intermediere 0%

Ne implicam activ, de la identificarea imobilului pana la transferul de proprietate.

Servicii

Intermediere imobiliara

Esti inca in cautare sau ai gasit spatiul de care ai nevoie? Indiferent de dorinta ta, noi o transformam in realitate. Daca esti in cautarea unui apartament in Brasov, agentii nostri vor fi alaturi de tine pana gasesti spatiul dorit la cel mai bun raport calitate-pret.

Odata ce am stabilit care este spatiul de care ai nevoie, noi te consiliem in toate demersurile pentru achizitie sau inchiriere, pana la momentul transferului de proprietate. Verificam inainte situatia juridica a imobilului si ne asiguram ca are toate dotarile si facilitatile de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice, indiferent cat de ambitios este visul lor. Iata care sunt etapele pe care le parcurgem:

- Vizionarea proprietatilor si identificarea imobilului
- Publicitatea imobilului pentru vanzare sau inchiriere
- Intermedierea tranzactiei dintre proprietar si cumparator
- Consultanta pentru procesul de transfer de proprietate
- Gasirea chiriasilor potriviti, in caz de nevoie
- Administrarea imobilelor pentru inchiriere in regim hotelier

Acasa Cine suntem Ce facem Ce ne recomanda Anunturi imobiliare Contact