Cine suntem

Despre Noi

Noi suntem Sinuhe Imob, agentia imobiliara care iti va gasi locuinta perfecta.

Pana in prezent, am intermediat vanzarea si cumpararea a peste 1000 de apartamente si garsoniere in Brasov si imprejurimi. Clientii ne-au ales pentru ca le intelegem foarte bine nevoile si suntem la curent cu tot ce se intampla pe piata imobiliara.

Sinuhe Imob este partenerul pe care te poti baza ca iti va fi alaturi pe drumul catre locuinta ta de vis. Evaluam corect fiecare imobil si iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie, atat pe plan imobiliar cat si financiar.

Experienta ne recomanda pentru toate tipurile de clienti, atat persoane fizice cat si juridice. Avem in portofoliu inclusiv spatii de birouri, hale industriale si magazine.

Expertii tai in imobiliare din Brasov

De ce sa alegi Sinuhe Imob?

E mai usor cu noi!
Vanzarea si/sau inchirierea unei proprietati nu a fost niciodata atat de usoara. Profita de experienta noastra pe piata imobiliara!

Cunoaștem fiecare zona
De la preturi, materiale si alte avantaje sau dezavantaje, cunoastem fiecare zona din Brasov si te ajutam sa iei decizia potrivita.

Consiliere gratuita
Suntem mai mult decat o echipa de agenti imobiliari din Brasov care vaneaza comisioane. Suntem consilierii tai, si nu cerem nimic in schimb.

Promisiuni respectate
Seriozitatea este ceea ce ne recomanda si ne-a adus in punctul in care suntem astazi. Ne respectam promisiunile si iti suntem alaturi.

Anamaria Birla
Consultant vanzari
0753683966 anamaria.birla@sinuheimob.ro
Monica Manucu
Consultant vanzari
0749074959 monica.manucu@sinuheimob.ro
Mirela Manucu
Consultant vanzari
0749074710 mirela.manucu@sinuheimob.ro
Alexandru Birla
Director Vanzari
0745980167 alexandru.birla@sinuheimob.ro
Acasa Cine suntem Ce facem Ce ne recomanda Anunturi imobiliare Contact